Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8:30-16:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.05.2021
Kompletní web a e-shop se stále rozšiřuje!
Vážení zákazníci, obchodní partneři,  během letošního roku pro Vás kompletně web a eshop dokončíme. Naleznete zde veškeré naše produkty a služby.  D... číst celé
17.04.2021
Privátní značka a výrobky VRANA AWS!
Pod vlastní privátní značkou vyrábíme unikátní akvarijní a jezírkové doplňky VRANA AWS (Aquatic worlds specialist), které naleznete zde, v našem eshop... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Máte zájem o akvárium, jezírko, nebo jiné z našich služeb?

1. Zavolejte nám a domluvíme se na termínu schůzky.
2. Na místě vše důkladně probereme, navrhneme a pečlivě vysvětlíme jednotlivé úkony a postupy.
3.Následně zdarma vypracujeme detailní projekt a pošleme ke schválení a případným úpravám.
4.Pokud budete souhlasit, vypracujeme opět zdarma detailní cenovou nabídku Vašeho projektu.
5.Po odsouhlasení nabídky zašleme možné termíny začátku práce a začneme pracovat na reálném vyhotovení celého projektu.
7.Vyhotovení projektu záleží na velikosti dané stavby.
8.Dále naše společnost zajišťuje na přání zákazníka následný servis, údržbu, či úpravy daného projektu.

Děkujeme Vám a těšíme se na společnou spolupráci,

VRANA - Specialista na vodní světy!

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas f. Jaroslav Vrána, se sídlem Masarykova 295 Rudná 25219, IČ 43172288, zapsaná u Městský úřad Černošice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Výdejní místo pro objednávky a sídlo společnosti

vodnísvětynamíru.cz/ VRANA AWS

Masarykova 295, 

Rudná u Prahy, 252 19

ČR 

Sledujte nás

 
Kontakty
Logo
vodnísvětynamíru.cz
(Po-Pá, 8:30-16:30 hod.)
Všechna práva vyhrazena vodnísvětynamíru.cz/VRANA AWS - 2021