Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8:30-16:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
31.05.2021
Kompletní web a e-shop se stále rozšiřuje!
Vážení zákazníci, obchodní partneři,  během letošního roku pro Vás kompletně web a eshop dokončíme. Naleznete zde veškeré naše produkty a služby.  D... číst celé
17.04.2021
Privátní značka a výrobky VRANA AWS!
Pod vlastní privátní značkou vyrábíme unikátní akvarijní a jezírkové doplňky VRANA AWS (Aquatic worlds specialist), které naleznete zde, v našem eshop... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Máte zájem o akvárium, jezírko, nebo jiné z našich služeb?

1. Zavolejte nám a domluvíme se na termínu schůzky.
2. Na místě vše důkladně probereme, navrhneme a pečlivě vysvětlíme jednotlivé úkony a postupy.
3.Následně zdarma vypracujeme detailní projekt a pošleme ke schválení a případným úpravám.
4.Pokud budete souhlasit, vypracujeme opět zdarma detailní cenovou nabídku Vašeho projektu.
5.Po odsouhlasení nabídky zašleme možné termíny začátku práce a začneme pracovat na reálném vyhotovení celého projektu.
7.Vyhotovení projektu záleží na velikosti dané stavby.
8.Dále naše společnost zajišťuje na přání zákazníka následný servis, údržbu, či úpravy daného projektu.

Děkujeme Vám a těšíme se na společnou spolupráci,

VRANA - Specialista na vodní světy!

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas f. Jaroslav Vrána, se sídlem Masarykova 295 Rudná 25218, IČ 43172288, zapsaná u Městský úřad Černošice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura - není
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Výdejní místo pro objednávky a sídlo společnosti

vodnísvětynamíru.cz/ VRANA AWS

Masarykova 295, 

Rudná u Prahy, 252 19

ČR 

Sledujte nás

 
Kontakty
Logo
vodnísvětynamíru.cz
(Po-Pá, 8:30-16:30 hod.)
Všechna práva vyhrazena vodnísvětynamíru.cz/VRANA AWS - 2021